Гречаний суп та млинці з цвітної капусти
Складові:
На 2 порції потрібно:
Суп ✔️ 1 невелика картоплина ✔️пів невеликої морквини ✔️шматочок цибулі ✔️вода мл.350 ✔️2 ст.л. гречаної крупи⠀ ✔️фрікадельки ✔️олія
Млинці ✔️цвітна капуста пару жмень суцвіть (пів склянки в пом'ятому вигляді) ✔️1 яйце куряче, або 4перепелиних ✔️2 ч.л. цільнозернового або білого борошна ✔️лавровий лист
Поділіться рецептом:
Опис рецепту
Покрокові рецепти з фото знайдете нижче в рекомендованих рецептах.
Супчик готувати так: натерти або дрібно нарізати картоплю, моркву та цибулю. Додати промиту гречану крупу та воду. Як закипить, вкинути фрікадельки та варити хвилин 20 на невеликому вогні. В кінці додати олію, лавровий лист та сіль за бажанням.
Млинці готувати так: капусту відварити хвилин 15 в підсоленій воді з лаврушкою до м'якості. Злити воду, потім пом'яти товкачкою для пюре, додати яйце та борошно. Перемішати і посмажити на антипригарній сковороді без олії. Можна не доводити до рум'яної скоринки. Готово. Смачного!
Задати своє питання можна нижче