М'ясні тефтелі з овочами

Складові:

На 2 порції потрібно:
✔️2 ст.л. рису
✔️100 грам фаршу
✔️2 перепелиних яйця або пів курячого
✔️пів не великої цибулини
✔️1 морквина
✔️0.5 ч.л. томатної пасти
✔️півтори ч.л. олії та вода

збірники

Опис рецепту

Дуже соковиті тефтельки. Можна їсти і як самостійне блюдо і з пюре. Відмінний варіант для обіду.

Як приготувати М'ясні тефтелі з овочами

Рис відварити до напів готовності і злити зайву воду. Додати до рису фарш, четвертинку цибулини дрібно нарізану та яйця. Сформувати кульки і скласти в форму для запікання. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 10. Тим часом натерти на крупну терку морквину, нарізати решту цибулі та протушити овочі в сковорідці під кришкою з олією та водою. Додати пів чайної ложки томатної пасти, лаврушку, можна підсолити. Зверху на тефтелі викласти овочі, долити водички, щоб трохи покрила овочі. Як закипить, зменшити температуру до 180 градусів та залишити запікатись 20 хвилин. Готово!

Ваші відгуки

Написати відгук