Суп з пшона з яйцем та млинці з капусти
Складові:
На 2 порції потрібно:
Суп
✔️ 1 невелика картошина
✔️пів невеликої морквини
✔️шматочок цибулі
✔️вода мл.350
✔️півтори ст.л. пшоняної крупи⠀
✔️2 перепелиних, або пів курячого яйця
✔️фрікадельки чи варене м'ясо
✔️олія
Млинці
✔️ шматочок капусти
✔️пів морквини
✔️ 1 ст.л. борошна, можна біле або цільнозернове
✔️невеликий шматок цибулі
Опис рецепту
Покрокові рецепти з фото знайдете нижче в рекомендованих рецептах.
Суп готувати так: натерти або дрібно нарізати картоплю, моркву та цибулю. Додати промиту пшоняну крупу та воду. Як закипить, вкинути фрікадельки чи подрібнене м'ясо та варити хвилин 15-20 на невеликому вогні. Потім тонкою стрункою влити трохи взбиті яйця, помішуючи при цьому суп. Дати пару хвилин покипіти, додати лавровий лист, олію, сіль та зелень за бажанням. Дати настоятись хвилин 5-10.
Млинці готувати так: капусту порізати на невеликі шматочки, моркву натерти. Моркву з капустою проварити хв.15 в підсоленій воді з лаврушкою до готовності капусти. Потім злити і віджати воду, потовкти, додати яйце, натерту цибулю і борошно. Смажити без олії на антипригарній сковорідці. Смачного!
Ваші відгуки