Суп з пшона з яйцем та млинці з капусти

Складові:

На 2 порції потрібно:

Суп

✔️ 1 невелика картошина

✔️пів невеликої морквини

✔️шматочок цибулі

✔️вода мл.350

✔️півтори ст.л. пшоняної крупи⠀

✔️2 перепелиних, або пів курячого яйця

✔️фрікадельки чи варене м'ясо

✔️олія

Млинці

✔️ шматочок капусти 

✔️пів морквини

✔️ 1 ст.л. борошна, можна біле або цільнозернове

✔️невеликий шматок цибулі

збірники

Опис рецепту

Покрокові рецепти з фото знайдете нижче в рекомендованих рецептах.

Суп готувати так: натерти або дрібно нарізати картоплю, моркву та цибулю. Додати промиту пшоняну крупу та воду. Як закипить, вкинути фрікадельки чи подрібнене м'ясо та варити хвилин 15-20 на невеликому вогні. Потім тонкою стрункою влити трохи взбиті яйця, помішуючи при цьому суп. Дати пару хвилин покипіти, додати лавровий лист, олію, сіль та зелень за бажанням. Дати настоятись хвилин 5-10.

Млинці готувати так: капусту порізати на невеликі шматочки, моркву натерти. Моркву з капустою проварити хв.15 в підсоленій воді з лаврушкою до готовності капусти. Потім злити і віджати воду, потовкти, додати яйце, натерту цибулю і борошно. Смажити без олії на антипригарній сковорідці. Смачного!

Ваші відгуки

Написати відгук