Пшоняний суп з яйцем
Складові:
На 2 порції потрібно:
✔️ 1 невелика картошина
✔️пів невеликої морквини
✔️шматочок цибулі
✔️вода мл.350
✔️півтори ст.л. пшоняної крупи⠀
✔️2 перепелиних, або пів курячого яйця
✔️фрікадельки чи варене м'ясо
✔️олія
Опис рецепту
Дуже смачний, насичений супчик. Обов'язково спробуйте!
Готується так: натерти або дрібно нарізати картоплю, моркву та цибулю. Додати промиту пшоняну крупу та воду. Як закипить, вкинути фрікадельки чи подрібнене м'ясо та варити хвилин 15-20 на невеликому вогні. Потім тонкою стрункою влити трохи взбиті яйця, помішуючи при цьому суп. Дати пару хвилин покипіти, додати лавровий лист, олію, сіль та зелень за бажанням. Дати настоятись хвилин 5-10 і готово. Смачного!
Ваші відгуки