Пшоняний суп з яйцем

Складові:

На 2 порції потрібно:

✔️ 1 невелика картошина

✔️пів невеликої морквини

✔️шматочок цибулі

✔️вода мл.350

✔️півтори ст.л. пшоняної крупи⠀

✔️2 перепелиних, або пів курячого яйця

✔️фрікадельки чи варене м'ясо

✔️олія

збірники

Опис рецепту

Дуже смачний, насичений супчик. Обов'язково спробуйте!

Готується так: натерти або дрібно нарізати картоплю, моркву та цибулю. Додати промиту пшоняну крупу та воду. Як закипить, вкинути фрікадельки чи подрібнене м'ясо та варити хвилин 15-20 на невеликому вогні. Потім тонкою стрункою влити трохи взбиті яйця, помішуючи при цьому суп. Дати пару хвилин покипіти, додати лавровий лист, олію, сіль та зелень за бажанням. Дати настоятись хвилин 5-10 і готово. Смачного!

Ваші відгуки

Написати відгук