Суп-пюре з зеленим горошком та брокколі

Складові:

На 2 порції потрібно:
✔️2 ст.л. зеленого горошку
✔️1 невелика морквина
✔️шматочок цибулі
✔️1 середня картоплина
✔️пара суцвіть брокколі
✔️шматочок вареного м'яса
✔️1 ст.л. сметани

збірники

Опис рецепту

Суп-пюре з зеленим горошком та брокколі можна готувати для дітей до року та після року, а також для всієї родини. Рецепт дуже простий та легкий. Суп виходить ніжний, поживний, смачний та гарного кольору. Гарна ідея що приготувати на обід чи вечерю для дитини. Спробуйте.

Як приготувати Суп-пюре з зеленим горошком та брокколі

Підготувати всі складові. Моркву, картоплю та цибулю нарізати дрібно, бо вони найдовше готуються. Брокколі та варене мясо можна залишити більшими шматками.
Всі овочі та м'ясо покласти в каструльку, залити 400 мл. води та варити до готовності картоплі.
Зняти з вогню, та гарно перебити блендером.
Додати сметану. Для дитини після року можна підсолити, дати закипіти. Суп готовий, смачного!

Ваші відгуки

Написати відгук