Рисовий суп з фрикадельками та яйцем

Складові:

На 2 порції потрібно: 
✔️ 1 невелика картоплина
✔️ пів морквини
✔️ 1 ст.л. рисової крупи
✔️ 2 ст.л.фаршу
✔️ 1/4 невеликої цибулини
✔️1 ч. л. манної крупи
✔️2 перепелиних яйця, або пів курячого
✔️400 мл. води

Опис рецепту

Думаєте який суп приготувати для дитини до року чи після року? Приготуйте рисовий суп з фрикадельками та яйцем. Це дуже простий рецепт супу для дітей.  Смачний, густий та поживний. Чудова страва на обід. Рецепт фрикадельок, які тут описані, допоможе зробити дійсно м'які фрикадельки. Фарш можна взяти з телятини, індичатини, курятини чи кролятини.  Консистенцію супу робіть таку, яка підходить для вашої дитини.   Для дитини до року суп можна перебити блендером чи пом'яти. Після року можна залишити шматочками, якщо дитина вже вміє їсти шматочки. Спробуйте! 

Як приготувати Рисовий суп з фрикадельками та яйцем

Овочі почистити, рис промити. Картоплю та моркву нарізати дрібно, додати рис та 400 мл.води. В каструлю скласти всі овочі, рис, налити 400 мл. води і поставити на вогонь. 
Для фрикадельок змішати фарш, манку та дрібно нарізану цибулю, гарно пом'яти в руках та скрутити невеличкі кульки.
Щойно суп закипить, додати фрикадельки та варити на маленькому вогні хв. 20 до готовності рису. 
Коли рис в супі буде готовий, збовтати яйця та влити їх в суп, постійно помішуючи. Нехай хвилину покипить, додати сіль  і лавровий лист для дитини після року. Вимкнути вогонь та дати настоятися хв. 5-10. Смачного!

Ваші відгуки

Написати відгук