Язик, тушкований з пекінською капустою та гарбузом
Складові:
На 1 порцію потрібно:
⠀✔️ 50-60 грам вареного язика
⠀✔️ 50-60 грам сирого гарбуза
⠀✔️ пів невеликого зубчика часнику за бажанням
⠀✔️ 2 листка пекінської капусти
⠀✔️ 50 мл.води
Опис рецепту
Язик, тушкований з пекінською капустою та гарбузом можна готувати для дітей до року з 9 місяців. Можна залишити у вигляді невеликих кусочків, якщо дитина вже їсть кусочками, а можна готову страву перебити на пюре. Ця страва буде гарним доповненням в меню для дитини в рік та після року.
Субпродукти, такі як шлуночки, печінку, язик, можна вводити в прикорм після того, як дитина спробує інші види м'яса - курятину, телятину, індичатину чи крільчатину.
Язик краще зварити заздалегідь. Як варити язик? Помити, варити 2-2.5 години на невеликому вогні, залити холодною водою, потім почистити. Він має легко проколюватись ножем. Краще дитинці давати передню частину язика, вона ніжніша.
Ваші відгуки