Язик, тушкований з пекінською капустою та гарбузом

Складові:

 На 1 порцію потрібно:

⠀✔️ 50-60 грам вареного язика

⠀✔️ 50-60 грам сирого гарбуза

⠀✔️ пів невеликого зубчика часнику за бажанням

⠀✔️ 2 листка пекінської капусти

⠀✔️ 50 мл.води

збірники

Опис рецепту

Язик, тушкований з пекінською капустою та гарбузом можна готувати для дітей до року з 9 місяців. Можна залишити у вигляді невеликих кусочків, якщо дитина вже їсть кусочками, а можна готову страву перебити на пюре. Ця страва буде гарним доповненням в меню для дитини в рік та після року. 

Субпродукти, такі як шлуночки, печінку, язик, можна вводити в прикорм після того, як дитина спробує інші види м'яса - курятину, телятину, індичатину чи крільчатину.

Язик краще зварити заздалегідь. Як варити язик? Помити, варити 2-2.5 години на невеликому вогні, залити холодною водою, потім почистити. Він має легко проколюватись ножем. Краще дитинці давати передню частину язика, вона ніжніша.

Як приготувати Язик, тушкований з пекінською капустою та гарбузом

Гарбуз та варений язик нарізати невеликими кубиками. Часник натерти, зелену частину пекінської капусти теж дрібно нарізати. Скласти все в каструльку, додати воду, підсолити за бажанням та тушкувати під кришкою на невеликому вогні хв. 10. Додати пів ч.л. олії. Можна їсти з кашею чи іншим гарніром. Смачного!
Відварити та почистити язик, овочі помити та почистити.

Ваші відгуки

Написати відгук