Тушкований кабачок з морквою та томатом

Складові:

Складові на 1 порцію:

✔️кабачок кілець 8, можна заморожений ✔️пів невеликої морквини ✔️шматочок цибулі ✔️вода ✔️томатний сік 1 ч.л.якщо домашній. Якщо паста, то менше. ✔️олія пів ч.л.

збірники

Опис рецепту

Виходить дуже соковите і літня страва. Можна подавати як салат до каші, м'яса.

Як приготувати Тушкований кабачок з морквою та томатом

Кабачок порізати кубиками, моркву натерти, цибулю дрібно порізати. Налити в каструлю води десь до половини овочів і поставити тушкуватись. Хвилин через 10-15 додати томат і ще трохи протушити. В кінці трошки оливкової олії. Готово! Смачного.

Ваші відгуки

Написати відгук