Опис рецепту
Бананове печиво без цукру та яєць просте в приготуванні, смачне та корисне для дітей після року. Важливо обрати дуже спілий та солодкий банан, тоді печиво буде солодким і без додавання цукру. Має банановий смак та запах, не тверде. Гарний варіант що приготувати на перекус для дитини. Можна їсти вдома чи на прогулянці. Також допоможе, коли їдете в дорогу. Спечіть смачненьке своїй дитинці.
Як приготувати Бананове печиво без цукру та яєць для дітей
Увімкнути духовку на 180 градусів.
В миску покласти почищений банан та гарно розім'яти його виделкою. Додати м'яке вершкове масло, 2 ст.л. сметани та соду. Все гарно перемішати.
Покласти на стіл 2 ст.л. білого борошна, зверху викласти наше тісто і вимішувати. Потім 3 рази підсипати ще по ложечці в процесі вимішування. Тісто має вийти м'яке і трішки липнути до рук.
Формочкою видавити печенюшки, або просто нарізати ножем. Решту тіста знову розкатати і сформувати ще печеньки. Викласти на пергамент та випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин.
Ваші відгуки