Хрустка соломка для дітей на перекус 

Складові:

Що потрібно:
✔️ 2 ст.л. оливкової олії
✔️ 5 ст.л. води
✔️ трішки солі
✔️ 4 ст.л. без гірки цільнозернового борошна
✔️ 5 ст.л. без гірки білого борошна

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

 Діти дуже люблять соломку, печиво, сухарики, а от їх склад з магазину зовсім не радує.  Обов'язково спробуйте цей рецепт! Це знахідка. Швидко та просто готується, мінімум складових. Супер ідея що приготувати на перекус або на прогулянку для дитини.
 Нагадую, що тверду їжу дитинка має їсти під вашим наглядом.

Як приготувати Хрустка соломка для дітей на перекус 

Увімкнути духовку на 180 градусів. Застелити противень пергаментом чи фольгою. В миску налити олію, воду, додати сіль та цільнозернове борошно, розмішати. Потроху додавати біле борошно та вимішувати.
Як тільки перестане тісто липнути до рук (швидко замішується) накрутити соломок, товщиною десь 5-7мм. Викласти на пергамент та випікати 25-30 хв. Остудити та можна гризти. Смачного!

Задати своє питання можна нижче