Мафіни з морквою без цукру!
Складові:
На 6 невеликих мафінів потрібно:
✔️ 1 склянка натертої на найдрібнішу терку моркви
✔️ 2 курячих яйця
✔️ 2 ст.л. сметани (можна дитячий творожок без наповнювача)
✔️ по 1 ст.л. меленої кураги та родзинок
✔️ пів склянки дрібних вівсяних пластівців
✔️1/3 склянки рисового борошна
Опис рецепту
Мафіни виходять соковиті, м'які, в міру солоденькі за рахунок моркви, кураги та ізюму. Ідеальні для перекусу!
Як приготувати Мафіни з морквою без цукру!
Бажано обрати максимально натуральну курагу та родзинки. Родзинки краще сушені в тіні. На фото видно як виглядають такі сухофрукти.
Спочатку вінчиком розколотити яйця, додати сухофрукти і добре розмішати, щоб курага та ізюм рівномірно розподілились. Потім додати решту інгредієнтів. Розкласти по дві ложки тіста в форми і поставити на 30 хвилин в розігріту до 180 градусів духовку. Краще використовувати силіконові форми, бо тісто прилипає. Вийняти з духовки і нехай відпочинуть пів годинки. Можна спекти і одним коржем, тоді порізати на шматочки. Смачного!
Ваші відгуки