Мафіни з морквою без цукру!

Складові:

На 6 невеликих мафінів потрібно:

✔️ 1 склянка натертої на найдрібнішу терку моркви

✔️ 2 курячих яйця

✔️ 2 ст.л. сметани (можна дитячий творожок без наповнювача)

✔️ по 1 ст.л. меленої кураги та родзинок

✔️ пів склянки дрібних вівсяних пластівців

✔️1/3 склянки рисового борошна

збірники

Опис рецепту

Мафіни виходять соковиті, м'які, в міру солоденькі за рахунок моркви, кураги та ізюму. Ідеальні для перекусу!

Як приготувати Мафіни з морквою без цукру!

Бажано обрати максимально натуральну курагу та родзинки. Родзинки краще сушені в тіні. На фото видно як виглядають такі сухофрукти.
Спочатку вінчиком розколотити яйця, додати сухофрукти і добре розмішати, щоб курага та ізюм рівномірно розподілились. Потім додати решту інгредієнтів. Розкласти по дві ложки тіста в форми і поставити на 30 хвилин в розігріту до 180 градусів духовку. Краще використовувати силіконові форми, бо тісто прилипає. Вийняти з духовки і нехай відпочинуть пів годинки. Можна спекти і одним коржем, тоді порізати на шматочки. Смачного!

Ваші відгуки

Написати відгук