Лайфхак: як дуже просто зробити заготовку для лимонаду зі свіжих ягід на літню спеку.

Складові:

На 4 півлітрових баночки треба:

✔️ півтора кг. ягоди червоної смородини (порічки) 
✔️1 кг. цукру

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Божественний освіжаючий лимонад! Можна робити не тільки з порічки, а й з інших ягід, наприклад малини чи чорної смородини. Лайфхак заключається в тому, що швидко робиться заготовка, а потім просто розбавляєте холодною мінералкою і насолоджуєтесь. 

Як приготувати Лайфхак: як дуже просто зробити заготовку для лимонаду зі свіжих ягід на літню спеку.

Ягоди почистити та гарно промити. Перемолоти ягоди через м'ясорубку чи подрібнити кухонним комбайном.
Всипати цукор та дати йому повністю розчинитись періодично помішуючи. Розлити заготовку по чистим банкам та поставити в холодильник. Зберігати тільки в холодильнику і бажано не більше місяця, щоб не зіпсувалася. Для лимонаду додайте в склянку пару ст.л. заготовки та розбавте холодною мінералкою. Якщо хочете без кісточок, просто процідіть через ситечко. Смачного!

Задати своє питання можна нижче