Фрікадельки для супу

Складові:

На 6-7 невеликих фрікадельок потрібно:

✔️фарш грам 70 (гов'ядина, телятина, курятина, індичатина)

✔️шматочок цибулі, чайна ложка в подрібненому вигляді

✔️1 ч.л. манної крупи

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Можна робити як із свіжого м'яса, так і з попередньо замороженої кульки фаршу. Головне гарно пом'яти фарш з манкою та цибулею. Так фарш стане однорідним, а фрікадельки м'які.

Як приготувати Фрікадельки для супу

Готувати так: зробити з м'яса фарш або розморозити вже готову кульку фаршу. Цибулю дрібно нарізати, додати манку.
Добре пом'яти суміш в руках, сформувати фрікадельки і додати в закипівший суп. Варити хвилин 15. При подачі можна їх розім'яти або подрібнити, як зручно їсти вашій дитині. Смачного!

Задати своє питання можна нижче