Цільнозернова Піца з рибною та грушевою начинками

Складові:

На 2 піци діаметром 15-20 см. потрібно:
✔️100 мл. теплої води
✔️пів ч.л. сухих дріжджів
✔️1 ст.л. олії
✔️4 ст.л. цільнозернового борошна
✔️3 ст.л. білого борошна
✔️60-70 грам риби
✔️пів морквини
✔️ 1/4 середньої цибулини
✔️1 ч.л. томатної пасти
✔️1 ст.л. сметани чи дитячого творожка
✔️1 солодка спіла груша
✔️50-70 грам твердого сиру
✔️ сіль за бажанням

Опис рецепту

Піцу люблять і діти і дорослі. Додавання цільнозернового борошна робить її більш корисною та не такою важкою на шлунок. Піца - гарний варіант, що приготувати погризти на перекус для дитини після року. Рибу можна використовувати будь-яку на ваш смак. 

Також піца-це страва, яку можна готувати разом з дітьми. Смачно та весело проведений час.

Як приготувати Цільнозернова Піца з рибною та грушевою начинками

В теплу воду всипати дріжджі, чайну ложку борошна, розмішати та залишити постояти, щоб дріжджі прокинулись.
Далі додати олію, 4 ст.л. без гірки цільнозернового борошна, гарно розмішати. На стіл насипати 2,5 ст.л. без гірки білого борошна, на нього викласти тісто та почати вимішувати. При потребі трішки підсипати білого борошна. Тісто має перестати липнути до рук. Змастити його олією та поставити підходити. Тісто має збільшитись приблизно в 2 рази.
Рибна начинка: Зварити моркву та рибу. В миску натерти на середню терку моркву, цибулю, додати подрібнену рибу та томатну пасту. Якщо начинка дуже суха, можна додати 1 ст.л. води чи рибного бульйону. Все гарно перемішати.
Для грушевої начинки почистити та дрібно нарізати грушу.
Увімкнути духовку на 180 градусів. Формуємо піци: Тісто розділити на 2 частини і кожну частину тонко розкатати. Деко присипати борошном та покласти на нього розкатане тісто. Одну частину щедро змастити рибною начинкою, другу частину змастити сметаною чи дитячим творожком та щедро посипати шматочками груші.
Обидві піци посипати натертим сиром. Поставити випікатись хвилин 15-20. Готово. Смачного!

Ваші відгуки

Написати відгук