Опис рецепту
Для цього рецепту потрібно вибрати не вологий творог. Можна 5% жирності. Сирнички виходять ніжні і солодкі за рахунок фруктового пюре. Не засмучуйтесь, якщо вийдуть не ідеальні ззовні. Головне, що смачні та мають лише корисні складові.
Як приготувати Сирники без цукру з рисовим борошном
Розігріти антипригарну сковорідку, олію не додавати. Сформувати сирнички. Для цього ложку творожної суміші скатати в кульку та приплюснути. Викласти сирнички на сковорідку та підсмажити без олії з обох сторін. Перед тим, як перевертати сирнички, дочекайтесь хай підсмажиться.
Готові сирнички перед подачею щедро полити фруктовим пюре. Дитинці можна додатково порізати для зручності. Смачного!
Ваші відгуки