Творожні корзинки без цукру

Складові:

Тісто на 2 корзинки:

✔️1 курага велика дрібно порізана (можна ізюм)

✔️1 яйце перепелине, або 1/3 курячого

✔️ 5 грам вершкового масла, приблизно чайна ложка.

✔️ 1 ч.л. білого борошна

✔️3-4ч.л. рисового борошна, тісто не має липнути до рук.

Начинка:

✔️ 18 смородинок, можна малину, або вишню заморожену тільки в меншій кількості

✔️пів банана, важливо, щоб був солодкий та м'який

✔️1шт дитячого творожка 100гр. без наповнювача

✔️ 1 перепелине яйце, або 1/3 курячого

✔️пів ч.л. рисового борошна

збірники

Опис рецепту

Виглядає складніше, ніж є насправді.⠀Дуже смачний десертик.

Як приготувати Творожні корзинки без цукру

Замісити тісто.
Розділити на 2 кульки і тонко розкатати кожну, поклавши кульку між харчовою плівкою. Тісто ніжне, без плівки не обійтись!
Викласти ці пласти в форми з пергаментом. Можете зробити в силіконових формах. Далі в форму насипати ягід.
Залити ягоди творожною масою (пом'ятий пів банана+ яйце+творожок+рисове борошно).
Поставити в розігріту до 180 гр. духовку на 25-30 хв. Як творог підніметься, а краї тіста зарум'яняться, готово. Смачного!

Ваші відгуки

Написати відгук