Рибний суп з домашньою лапшою

Складові:

На 2 порції треба:

✔️ 1 невелика картоплина

✔️ пів морквини

✔️ 100 грам риби яку любите

✔️ жменя лапші чи макарон

✔️ шматочок цибулі

✔️масло чи олія

✔️сіль та лавровий лист по бажанню

збірники

Опис рецепту

Дуже смачний поживний супчик. Лапшу можна замінити на макарони.

Готувати так: спочатку відібрати рибу від кісток та подрібнити. Картоплю, моркву, цибулю подрібнити, скласти в каструлю, додати рибу. Залити 300-400 мл. води, підсолити по бажанню і поставити на вогонь. Проварити хвилин 10. Додати лапшу та доварити до готовності. В кінці додати олію, кріп, та лавровий лист. Дати настоятись хв. 5-10 і готово! Смачного.

Ваші відгуки

Написати відгук