Опис рецепту
Пюре з груш та персиків смакує до млинців, лінивих вареників, запіканки, сирників чи каші. Густе та смачне, гарний варіант для перекусу. Також чудово підходить для заморозки. Важливо обрати персики та груші спілі та солодкі, щоб і пюре було солодке та смачне. Підходить як для дітей до року так і після року.
Як приготувати Заготовка на зиму: Фруктове пюре груша-персик
Персики та груші помити, вийняти кісточки. Трохи подрібнити, скласти в каструльку та поставити на невеликий вогонь. Фрукти пустять сік.
Протушкувати під кришкою хвилин 5 на невеликому вогні. Далі фрукти перемолоти блендером. Готове пюре остудити, розкласти в пакети для заморозки чи силіконові формочки та поставити в морозилку. В пакетах з зіп застіжкою теж зручно морозити. Головне пакет наповнювати на 2/3 не більше. Потім просто ножем відколупувати потрібний шматок. Смачного!
Ваші відгуки