Рецепт тонких гарбузових млинців

Складові:

(склянка на 200 мл.!)

✔️ 1 склянка пюре гарбуза

✔️ півтори склянки молока

✔️ 1/4 склянки олії

✔️ 3 яйця (якщо малі, то 4)

✔️ 1 склянка білого борошна (9 ст.л. без гірки)

✔️ 3 ст.л. цукру для дітей від 2х років

✔️ дрібка солі, ванілін

Опис рецепту

Це рецепт найсмачніших гарбузових млинців. Всі, хто готували, в захваті. Млинці виходять м'які та ароматні. Хороший варіант, що приготувати для дитини на сніданок, перекус чи вечерю. Можна подавати з додаванням фруктового пюре, йогурту чи кисломолочного сиру. Всі рецепти з гарбузом дивіться на нашому сайті.

Як приготувати Рецепт тонких гарбузових млинців

Зробити пюре з гарбуза, можна звечора. Для цього зварити м'якоть гарбуза, злити воду. Можна ще й ложкою притиснути і злити більше води, тоді пюре буде густіше. М'якоть перетерти через сито чи перебити блендером. В миску вбити яйця, додати дрібку солі, ваніль при бажанні і цукор (для діток 2+). Гарно взбовтати. Млинці без цукру можна змащувати фруктовим пюре, буде дуже смачно.
Додати пюре гарбуза, молоко, олію, розмішати. Додати борошно, розмішати до однорідності.
Дати постояти хв.10. Спекти тонкі млинці. Готово.

Ваші відгуки

Написати відгук