Рецепт тонких гарбузових млинців
Складові:
(склянка на 200 мл.!)
✔️ 1 склянка пюре гарбуза
✔️ півтори склянки молока
✔️ 1/4 склянки олії
✔️ 3 яйця (якщо малі, то 4)
✔️ 1 склянка білого борошна (9 ст.л. без гірки)
✔️ 3 ст.л. цукру для дітей від 2х років
✔️ дрібка солі, ванілін
Опис рецепту
Це рецепт найсмачніших гарбузових млинців. Всі, хто готували, в захваті. Млинці виходять м'які та ароматні. Хороший варіант, що приготувати для дитини на сніданок, перекус чи вечерю. Можна подавати з додаванням фруктового пюре, йогурту чи кисломолочного сиру. Всі рецепти з гарбузом дивіться на нашому сайті.
Як приготувати Рецепт тонких гарбузових млинців
Зробити пюре з гарбуза, можна звечора. Для цього зварити м'якоть гарбуза, злити воду. Можна ще й ложкою притиснути і злити більше води, тоді пюре буде густіше. М'якоть перетерти через сито чи перебити блендером.
В миску вбити яйця, додати дрібку солі, ваніль при бажанні і цукор (для діток 2+). Гарно взбовтати. Млинці без цукру можна змащувати фруктовим пюре, буде дуже смачно.
Ваші відгуки