Зелений борщ зі шпинатом та рисова каша
Складові:
На 2 порції треба: ⠀
✔️ пів картоплини ⠀
✔️ пів морквини ⠀
✔️ шматочок вареного м'яса ⠀
✔️ 2 варених перепелиних яйця, або пів курячого ⠀
✔️4 листка шпинату ⠀
✔️пір'їнка зеленої цибулі ⠀
✔️300 мл.води на борщ та 1 склянка на рис, сіль, 1ч.л олії, лаврушка
✔️4 ст.л. рисової крупи
Опис рецепту
Покроковий рецепт з фото знайдете нижче в рекомендованих рецептах.
Рис готувати так: крупу промити, залити водою у пропорції 4 ст.л. рису та 1 склянка води. Зварити до готовності та при бажанні додати сіль та вершкове масло.
Борщик готувати так: подрібнити картоплю, моркву та м'яско, залити водою і зварити до готовності овочів. Порізати шпинат, цибулю, яйця і додати до овочів. Трохи посолити і влити олію. Як закипіло, додати шматочок лаврового листа. Вимкнути і дати настоятись під кришкою хвилин 10. Готово. Смачного!
Ваші відгуки