Зелений борщ зі шпинатом та рисова каша

Складові:

На 2 порції треба: ⠀

✔️ пів картоплини ⠀

✔️ пів морквини ⠀

✔️ шматочок вареного м'яса ⠀

✔️ 2 варених перепелиних яйця, або пів курячого ⠀

✔️4 листка шпинату ⠀

✔️пір'їнка зеленої цибулі ⠀

✔️300 мл.води на борщ та 1 склянка на рис, сіль, 1ч.л олії, лаврушка

✔️4 ст.л. рисової крупи


збірники

Опис рецепту

Покроковий рецепт з фото знайдете нижче в рекомендованих рецептах.

Рис готувати так: крупу промити, залити водою у пропорції 4 ст.л. рису та 1 склянка води. Зварити до готовності та при бажанні додати сіль та вершкове масло.

Борщик готувати так: подрібнити картоплю, моркву та м'яско, залити водою і зварити до готовності овочів. Порізати шпинат, цибулю, яйця і додати до овочів. Трохи посолити і влити олію. Як закипіло, додати шматочок лаврового листа. Вимкнути і дати настоятись під кришкою хвилин 10. Готово. Смачного!

Ваші відгуки

Написати відгук