Тушковані овочі та рибка

Складові:

На 1 порцію потрібно:

✔️пів середньої морквини

✔️шматочок цибулі

✔️1 ст.л. порізаного гарбуза

✔️пів середньої вареної картоплини

✔️ пів ч.л. вершкового масла

✔️риба грам 70, яку любите

✔️лавровий лист та сіль по бажанню

Опис рецепту

Дуже смачний обід. Можна готувати на всю сім'ю. 

Як приготувати Тушковані овочі та рибка

На сковорідку натерти на крупну терку моркву та селеру. Дрібно нарізати цибулю, додати води і під кришкою протушкувати на невеликому вогні хвилин 5. Потім додати порізаний гарбуз, картоплю та вершкове масло. Все перемішати, підсолити при бажанні. Зверху викласти шматочок риби, лавровий лист і під кришкою протушкувати на невеликому вогні ще хвилин 20. По мірі приготування доливати водичку, якщо википить, щоб овочі були не сухі. При подачі дістати всі кістки з риби. Смачного!

Ваші відгуки

Написати відгук