Тушковані овочі та рибка
Складові:
На 1 порцію потрібно:
✔️пів середньої морквини
✔️шматочок цибулі
✔️1 ст.л. порізаного гарбуза
✔️пів середньої вареної картоплини
✔️ пів ч.л. вершкового масла
✔️риба грам 70, яку любите
✔️лавровий лист та сіль по бажанню
Поділіться рецептом:
Опис рецепту
Дуже смачний обід. Можна готувати на всю сім'ю.
Як приготувати Тушковані овочі та рибка
На сковорідку натерти на крупну терку моркву та селеру. Дрібно нарізати цибулю, додати води і під кришкою протушкувати на невеликому вогні хвилин 5. Потім додати порізаний гарбуз, картоплю та вершкове масло. Все перемішати, підсолити при бажанні. Зверху викласти шматочок риби, лавровий лист і під кришкою протушкувати на невеликому вогні ще хвилин 20. По мірі приготування доливати водичку, якщо википить, щоб овочі були не сухі. При подачі дістати всі кістки з риби. Смачного!
Задати своє питання можна нижче