Тушковані овочі та рибка

Складові:

На 1 порцію потрібно:

✔️пів середньої морквини

✔️шматочок цибулі

✔️1 ст.л. порізаного гарбуза

✔️пів середньої вареної картоплини

✔️ пів ч.л. вершкового масла

✔️риба грам 70, яку любите

✔️лавровий лист та сіль по бажанню

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Дуже смачний обід. Можна готувати на всю сім'ю. 

Як приготувати Тушковані овочі та рибка

На сковорідку натерти на крупну терку моркву та селеру. Дрібно нарізати цибулю, додати води і під кришкою протушкувати на невеликому вогні хвилин 5. Потім додати порізаний гарбуз, картоплю та вершкове масло. Все перемішати, підсолити при бажанні. Зверху викласти шматочок риби, лавровий лист і під кришкою протушкувати на невеликому вогні ще хвилин 20. По мірі приготування доливати водичку, якщо википить, щоб овочі були не сухі. При подачі дістати всі кістки з риби. Смачного!

Задати своє питання можна нижче