Тушковані овочі з сочевицею та рибка

Складові:

На 1 порцію потрібно:

✔️ пів картоплини ⠀

✔️ пів невеликої морквини ⠀

✔️ маленький шматок капусти ⠀

✔️ півтори ч.л. червоної сочевиці ⠀

✔️шматочок риби, яку даєте дитині

✔️ пір'їнка зеленої цибулі ⠀

✔️ пів ч.л. олії чи вершкового масла

✔️100 мл.води ⠀

✔️сіль та лавровий лист по бажанню


Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Соковиті овочі та рибка - чудовий варіант поживного обіду.

Як приготувати Тушковані овочі з сочевицею та рибка

Всі овочі подрібнити, сочевицю промити, підготувати шматочок риби.
Картоплю, моркву, капусту, сочевицю покласти на сковорідку, додати воду, на овочі покласти рибу. Накрити кришкою та тушкувати на маленькому вогні до готовності овочів.
Далі дістати рибу, до овочів додати олію, сіль, цибулю, лаврушку, перемішати та ще хв. 3 протушкувати.⠀ Готово!

Задати своє питання можна нижче