Тушковані овочі з сочевицею

Складові:

На 1 порцію потрібно:

✔️ пів картоплини ⠀

✔️ пів невеликої морквини ⠀

✔️ маленький шматок капусти ⠀

✔️ півтори ч.л. червоної сочевиці ⠀

✔️ пір'їнка зеленої цибулі ⠀

✔️ пів ч.л. олії чи вершкового масла

✔️100 мл.води ⠀

✔️сіль та лавровий лист по бажанню

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Соковиті та смачні овочі. Можна давати як гарнір до риби чи м'яска. 

Як приготувати Тушковані овочі з сочевицею

Всі овочі подрібнити, сочевицю промити.
Картоплю, моркву, капусту, сочевицю покласти на сковорідку, додати воду, накрити кришкою та тушкувала на маленькому вогні до готовності овочів.
Додати олію, сіль, цибулю, лаврушку та ще хв.3 протушкувати.⠀ Готово!

Задати своє питання можна нижче