Рецепт ЛІНИВИХ ВАРЕНИКІВ з рисовим чи цільнозерновим борошном.

Складові:

На сімейну порцію потрібно:

✔️ 300 грам кисломолочного сиру 5 % (не пастоподібний, бо занадто вологий)

✔️ 1 куряче яйце

✔️ 5 ст.л. без гірки рисового чи  цільнозернового борошна

✔️ 1 ст.л. білого борошна + для обвалювання

✔️ для діток після 2х років можна трішки цукру (або готові трішки полити медом)

збірники

Опис рецепту

Рецепт простих в приготуванні та дуже смачних лінивих вареників для дітей та дорослих. Не розвалюються. Смачно їсти з фруктовим чи ягідним пюре, йогуртом.  Чудовий варіант сніданку, вечері чи перекусу для дитини в рік та після року.  !Важливо при подачі розрізати на безпечні шматочки. Більше рецептів з сиром (творогом) дивіться на сайті.

Як приготувати Рецепт ЛІНИВИХ ВАРЕНИКІВ з рисовим чи цільнозерновим борошном.

Сир, яйце, цукор (від 2х років), рисове борошно та 1 ложка білого борошна змішати, пом’яти руками для однорідності. Тісто буде липким.
Поставити на вогонь каструлю з водою. Тісто розділити на 3 частини. Кожну частину скатати в ковбаску, нарізати на шматочки та скатати кульки 2-3 см. в діаметрі.
Вкинути в киплячу воду. Варити в не дуже булькаючій воді 2-3 хвилини після того, як спливуть. Готові варенички змастити вершковим маслом. ❗Порізати для дитини на безпечні шматочки та можна полити фруктовим пюре чи додати тушковані фрукти, ягоди, мед для діток після 2х років. Чекатиму на ваш ВІДГУК в коментарях!

Ваші відгуки

Написати відгук