ЛАВАШ з червоної сочевиці. Можна приготувати, як оладки для перекусу для дитини.

Складові:

РЕЦЕПТ на 5 лавашиків

✔️ 1 склянка замоченої сочевиці (це залити приблизно пів склянки сухої сочевиці холодною водою на декілька годин)

✔️ пів склянки води

✔️ можна трохи олії

✔️ сіль, сухий часник дрібка

збірники

Опис рецепту

Червона сочевиця - джерело рослинного білку, який легко засвоюється. Такі лавашики - смакота. Можна приготувати у вигляді млинців, як частина перекусу для дитини. Спробуйте. В нього можна загорнути курку з овочами, додати йогурт чи сметану, сир і вийде смачний, поживний та корисний сніданок, обід чи вечеря.


Готується так:

🌼 Всипати замочену сочевицею, воду, олійку та спеції в чашу блендера. Добре перебити.

🌼 Взяти антипригарну сковорідку, змастити та розігріти. 

🌼 Наливати потроху суміш та швидко рівняти лопаткою. Коли пропечеться, має добре перевертатись. Не робіть дуже тонко.

🌼 Перед викладкою тіста, перемішуйте.

СМАЧНОГО.

Ваші відгуки

Написати відгук