Смачний Хліб з червоної СОЧЕВИЦІ без глютену та дріжджів для дитини та дорослих
Складові:
Інгредієнти (на форму D15-18 см)
✔️Сочевиця червона 200 гр.
✔️Яйця курячі 2шт.
✔️Сметана 100 гр.
✔️Твердий сир гр.50 (в мене пармезан)
✔️Оливкова олія 20 мл.
✔️ Розпушувач 7 гр.
✔️дрібка солі, можна додати кмин та кунжут, якщо любите.
Опис рецепту
Хліб з червоної сочевиці дуже смачний та корисний для дітей та дорослих. Ідеальний варіант повноцінного перекусу для дитини в поєднанні з фруктом чи овочем та сиром. Сочевиця- джерело рослинного білку. Такий хліб можна пропонувати дитині і до року і після року. Коли вже введені в прикорм всі складові страви.
ГОТУЄТЬСЯ ТАК:
🥪Сочевицю замочіть на 2 години.
Потім злийте воду, викладіть сочевицю у чашу блендера з яйцем, сметаною та олією і добре подрібніть.
🥪Додайте тертий сир, розпушувач, сіль, кмин і ретельно розмішайте.
🥪Форму для запікання змастіть олією і викладіть у неї тісто. Я готувала в скляній, то застелила пергамент і змастила.
🥪Зверху посипте кунжутом (не обов'язково)
Випікайте у розігрітій до 180°С духовці. В мене випікався близько години. Можливо ваша духовка спече швидше👌🏻
ОСТУДИТИ.
Ваші відгуки