Смачний Хліб з червоної СОЧЕВИЦІ без глютену та дріжджів для дитини та дорослих

Складові:

Інгредієнти (на форму D15-18 см)

✔️Сочевиця червона 200 гр.

✔️Яйця курячі 2шт.

✔️Сметана 100 гр.

✔️Твердий сир гр.50 (в мене пармезан)

✔️Оливкова олія 20 мл.

✔️ Розпушувач 7 гр.

✔️дрібка солі, можна додати кмин та кунжут, якщо любите.

збірники

Опис рецепту

Хліб з червоної сочевиці дуже смачний та корисний для дітей та дорослих.  Ідеальний варіант повноцінного перекусу для дитини в поєднанні з фруктом чи овочем та сиром. Сочевиця- джерело рослинного білку. Такий хліб можна пропонувати дитині і до року і після року. Коли вже введені в прикорм всі складові страви.


ГОТУЄТЬСЯ ТАК:

🥪Сочевицю замочіть на 2 години.

Потім злийте воду, викладіть сочевицю у чашу блендера з яйцем, сметаною та олією і добре подрібніть.

🥪Додайте тертий сир, розпушувач, сіль, кмин і ретельно розмішайте.

🥪Форму для запікання змастіть олією і викладіть у неї тісто. Я готувала в скляній, то застелила пергамент і змастила.

🥪Зверху посипте кунжутом (не обов'язково)

Випікайте у розігрітій до 180°С духовці. В мене випікався близько години. Можливо ваша духовка спече швидше👌🏻

ОСТУДИТИ.

Ваші відгуки

Написати відгук