Завітушки з м'ясом та тістом з рисового борошна

Складові:

На 2 порції треба:

Начинка:

✔️пів вареної великої морквинки

✔️невеликий шмато цибулі

✔️100 грам фаршу

✔️трохи солі по бажанню

Тісто:

✔️1 перепелине яйце

✔️1 ст.л.води

✔️1 ч.л.білої муки

✔️рисова мука скільки візьме тісто

Заливка:

✔️томатний сок домашній або томатна паста

✔️вода

✔️сіль та лавровий лист по бажанню

збірники

Опис рецепту

Смачні та м'які завітушки точно сподобаються вашому малюкові. Завдяки овочам начинка виходить не суха. Можна подати з вареними або тушкованими овочами на обід. Спробуйте!

Як приготувати Завітушки з м'ясом та тістом з рисового борошна

В фарш дрібно потерти моркву, порізати цибулю, гарно перемішати. Тісто замісити так, щоб не липло до рук.
Тісто покласти між харчовою плівкою та тонко розкатати в тонкий пласт. Плівка обов'язково, без неї не вийде.
Верхню плівку зняти, намазати пласт фаршем.
Далі скрутити в рулетик за допомогою нижньої плівки.
Порізати впоперек, кожен завіток товщиною півтора сантиметра.
Скласти в каструльку, обережно залити розведеним в воді томатом та сіллю і на вогонь. Протушкувати під кришкою хвилин 15 на невеликому вогні, не перемішувати. Бажано, щоб залишилась заливка, тоді будуть соковитіші. Смачного!

Ваші відгуки

Написати відгук