М'яке ПЕЧИВО з грушею та родзинками для дитини без цукру
Складові:
РЕЦЕПТ (+/-8 шт)
• 50 гр. м'якого вершкового масла
• 1 куряче яйце
•120-150 гр. мʼякоть чищеної солодкої груші (невелика груша, можна яблуко)
• 3-4 ст.л митих сухих родзинок
• пів ч.л. розпушувача
• 70 гр. вівсяного чи цільнозернового чи кукурудзяного чи амарантового борошна
• 50 гр. пшеничного борошна
• ванільна паста чи цедра апельсину.
Опис рецепту
Печиво з фруктами чи йогуртом - хороший перекус для дитини після року. Але печиво в магазині зазвичай має мало користі. Пропоную дуже простий та швидкий рецепт корисного печива. Виходить мʼяке, злегка хрустке, коли свіжезпечене. Має солодкийсмак. Можна грушу замінити яблуком.
ГОТУВАТИ ТАК:
•духовку на 150 градусів.
•Масло збити з яйцем виделкою, щобзмішалися.
• Натерти грушу без шкірки і додати подрібнені родзинки, розпушувач, цедру.
• Всипати борошно (не все відразу) і гарно розмішати.
• На пергамент викласти по ложці з горою тіста
(не близько одне до одного. Змочити руки водою і на пергаменті приплюснути пальцями, щобтовщина була до сантиметра.
Випікати хвилин 20.
СМАЧНОГО
Ваші відгуки