Паштет з курячої печінки для дітей до року, після року та для дорослих. Ніжний і дуже смачний

Складові:

Інгредієнти:

На сімейну порцію потрібно:

• 400-500 грам свіжої курячої печінки

• 1 середня морквина

•  1 середня цибулина

• 50 грам вершкового масла

• сіль (після року), лавровий лист, духмяний перець


збірники

Опис рецепту

Куряча печінка-багате джерело добре засвоюваного заліза. Цей паштет ідеально підходить для малюків до року для введення печінки в прикорм. Але сподобається всій родині та дітям в рік і після року. Можна пропонувати як пюре теплим, можна холодним на хліб. Думаєте, що приготувати з печінки? Приготуйте цей паштет. І це стане ващим улюбленим рецептом.

ГОТУВАТИ ТАК:

Печінку промити, порізати крупними шматочками, почистити від жилок.

На сковорідку додати трішки олії, печінку, подрібнену тонкими кільцями моркву та цибулю.

Додати пів склянки води, сіль (якщо дитина до року, не соліть, досолите дорослу частину пізніше), лавровий лист, духмяний перець.

Накрити кришкою та тушкувати хвилин 15.

В блендер скласти готову печінку, моркву, цибулю та масло. Воду з печінки НЕ додавати.

Добре перебити блендером, щоб був без грудочок. (На цьому етапі відкласти дитині і потім дорослу порцію досолити)

Скласти паштет в форму для запікання та прогріти в розігрітій духовці хвилин 10. Змастити зверху маслом, остудити та дати постояти в холодильнику пару годин (буде смачніший)


Ваші відгуки

Написати відгук