Опис рецепту
Така страва виходить дуже смачна. Курка ніжна. Смачно подати на гарнір картопляне пюре чи макарони чи гречану кашу. Спробуйте приготувати таке м'ясо на обід чи вечерю для дитини. Така страва підходить на спільний стіл, щоб не готувати окремо дорослим та окремо дитині.
ГОТУВАТИ ТАК:
🌿 Гомілки посипати травами, додати сіль, трохи олії. Перемішати.
🌿 Викласти гомілки на сковорідку з бортиками та підсмажити по парі хвилинок, щоб просто посвітлішали.
🌿 Залити вершками з водою, додати подрібнений перець і натертий часник. Солі трішки, бо соус сильно википить і пересолиться.
🌿 Протушкувати під кришкою хв.15. Потім відкрити кришку, додати вогню і нехай соус википить до більшої однорідності та загусне. Гомілки періодично перевертати.
С М А Ч Н О Г О
Ваші відгуки