Домашня лапша з кукурудзяним борошном

Складові:

На 3 порції потрібно: ⠀

✔️ 1 куряче яйце

✔️ 4 ст.л. без горки кукурудзяного борошна

✔️ 3-4 ст.л. білого борошна, скільки візьме тісто

✔️ біле борошно для присипки

Поділіться рецептом:

Опис рецепту

Як варіант чогось новенького. Можна з неї супчик варити, або з підливкою теж смачно.

Як приготувати Домашня лапша з кукурудзяним борошном

До яйця додати спочатку кукурудзяне борошно, потім потроху додавати біле. Замісити тісто, щоб не липло до рук. Скатати в кулю, накрити плівкою та залишити на 15 хв. відпочити.
Стіл присипати борошном та розкатати тонко тісто в пласт.
Далі гарно поспати пласт борошном, згорнути рулетиком і нарізати впоперек, приблизно по 7мм. Кожен шматочок розмотати.
Подрібнити ножем для зручності можна вже у звареному вигляді. ⠀ Варити свіжу лапшу 5 хв., закинувши у вже киплячу воду. Решту можна викласти на тарілку, вкриту серветкою та засушити.

Задати своє питання можна нижче